Even voorstellen... Sape!

Jump Into Payroll bestaat uit een geweldig team. Wellicht heeft u ze allemaal wel eens aan de telefoon gehad! Het is de hoogste tijd om de gene achter de telefoon is een keer beter te leren kennen. Dit keer is de beurt aan Sape. Want wie is hij nou eigenlijk?

Mijn naam is Sape Wiersma en ik ben 30 jaar oud. Ik fiets sinds februari 2019 elke dag van Delft naar Jump Into Payroll in Kwintsheul waar ik werk als Backoffice Specialist. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben wilde ik mijn kwaliteiten rondom klantenservice op een andere manier gebruiken. Na een leerzame periode bij een andere werkgever ben ik bij Jump Into Payroll gaan werken.

Bij Jump Into Payroll spreek ik de meeste klanten en medewerkers aan bij hun voornaam. Deze “laag drempelige” manier werkt voor mij fijn. Ik merk dat de klanten en hun medewerkers dit waarderen. Ook wil ik onze klanten en medewerkers het gevoel geven dat ze belangrijk zijn en dat ik ze serieus neem. Meestal zie ik onze klanten niet en spreek ik ze alleen maar via de telefoon. Toch vind ik het leuk om even te vragen hoe het gaat of hoe het weekend was geweest. Dit wordt gewaardeerd en krijg daarom ook de vraag vaak terug.

In mijn vrije tijd ben ik graag op stap met mijn vriendin en/of met mijn vrienden. Als echt gezelligheidsdier heb ik graag vrienden of familie om mij heen. Daarnaast sport ik graag en ben daarom 3x per week in de sportschool te vinden.

Binnenkort is Sape aan de beurt met zijn eerste blog artikel!

Posted in About us, Sape on Apr 25, 2019