Even voorstellen... Bas!

Jump Into Payroll bestaat uit een geweldig team. Wellicht heeft u ze allemaal wel eens aan de telefoon gehad! Het is de hoogste tijd om de gene achter de telefoon is een keer beter te leren kennen. We gaan beginnen met Bas. Want wie is hij nou eigenlijk?

Mijn naam is Bas Stallinga, 26 jaar oud en vanaf dag 1 werkzaam bij Jump Into Payroll op de Backoffice afdeling. Op deze afdeling ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden die betrekking hebben op de “personeelsadministratie”. Samen met mijn collega’s Angela en Sape streven wij ernaar alles in goede banen te laten leiden. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers doen waar zij goed in zijn namelijk “ondernemen”. Tevens zorgen wij ervoor dat de werknemers elke periode hun salaris juist en op tijd ontvangen.

Naast mijn Backoffice taken en het in goede banen leiden van de Backoffice afdeling neem ik ook een aantal commerciële taken tot mij. Samen met mijn collega Yoshi onderhouden wij de relatie met onze huidige opdrachtgevers en zijn wij gebrand om meerdere ondernemers te helpen met onze payroll dienstverlening. Omdat onze opdrachtgevers en werknemers niet het bekende “nummertje” zijn bij Jump Into Payroll, zijn wij een verlengstuk van elk onderneming. Door onze persoonlijke aanpak zijn wij erg betrokken bij zowel onze opdrachtgevers als werknemers, dit maakt het werk uitdagend en afwisselend.

Buiten mijn werk om zoek ik vaak de gezelligheid op en ben ik graag met familie en vrienden. Daarnaast voetbal ik twee keer per week bij de plaatselijke voetbalvereniging waar ik lekker mijn energie kwijt kan na een drukke werkweek.

Posted in About us, Bas on Mar 22, 2019