Hoe herkent u een goed en betrouwbaar Payroll bedrijf?

Er zijn diverse bedrijven die zich richten op payroll. En allemaal bieden ze de beste service en helpen ze de ondernemingen ontzorgen. Een ondernemer moet kunnen doen waar hij goed in is. En dat is ondernemen. Maar hoe weet je nu dat een payroll bedrijf betrouwbaar is?

Betrouwbaarheidskeurmerk
Sinds 2007 beoordeeld de Stichting Normering Arbeid (SNA) uitzendondernemingen en andere (onder)aannemers van werk of zij voldoen aan de vereisten van de norm NEN 4400- 1. Elke onderneming wordt minimaal tweemaal per jaar gecontroleerd of de onderneming nog voldoet aan de voorwaarde. Wanneer de onderneming hieraan voldoet ontvangen zij de SNA-verklaring. Met deze verklaring behoeden zij hun inleners zoveel mogelijk voor de gevolgen van aansprakelijkheid. Daarom vragen payroll bedrijven onder andere altijd om een bepaalde gedeelte van de factuur over te maken op de G-rekening. Hierdoor voldoet de inlener aan de voorwaarde voor vrijwaring van inlenersaansprakelijkheid. Om te weten of je payroll bedrijf hierbij aangesloten is kan je hier klikken. Hier kan je zien dat Jump Into Payroll dit keurmerk heeft.

NBBU of ABU
Een goed payroll bedrijf is aangesloten bij een brancheorganisatie. Hierbij zijn payroll bedrijven vaak aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) of de ABU ( Alegemene Bond Uitzendondernemingen). Jump Into Payroll is aangesloten bij de NBBU. Deze brancheorganisatie erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen. Hier ziet u onze lidmaatschap.

Duidelijkheid
Er kunnen payroll bedrijven zijn die niet duidelijk aangeven wat er allemaal in de prijs inbegrepen is. Dan kunnen er onverwachts kosten bij komen waar je niet op zit te wachten. Zorg daarom dat je weet welke kosten er allemaal onder de prijs vallen. Wordt er gesproken over een all-in prijs. Zorg dan dat je weet welke kosten er allemaal onder vallen. Denk hierbij aan de opbouw van reservering van vakantiegeld en vakantiedagen, pensioenopbouw, uitbetaling bijzonder verlof, kort verzuim of doorbetaling van werknemers op feestdagen. Dit zijn de kosten die ook inbegrepen zijn bij Jump Into Payroll.

Meer informatie over onze duidelijke prijzen? Stuur ons een bericht!

Posted in About us, Geld, Sape, Tips, Vertelt..., Zelfgeschreven blog on May 01, 2019